SLUŽBENO POTVRĐENO

Iz Dinama stigla loše vijesti; teška ozljeda mladog braniča: Sa žaljenjem...

12.08.2024 u 22:35

Bionic
Reading

Tijekom ljeta pojavila se informacija kako bi Mauro Perković karijeru mogao nastaviti u Francuskoj, a u Maksimirsku 128 sletjelo bi tri milijuna eura, odnosno milijun više nego ga je Dinamo platio Istri 1961

Međutim, kako sada stvari stoje od tog transfera, ili bilo kojeg drugog u ovom prijelaznom roku sigurno neće biti ništa. Jer tko bi kupio ozlijeđenog igrača.

A loše vijesti potvrdili su iz Dinama.

'S velikim žaljenjem obavještavamo javnost da je naš igrač Mauro Perković danas obavio dodatne preglede na kojima se ustanovilo da se radi o parcijalnim rupturama nekoliko ligamenata koljena i gležnja zbog čega će Mauro neko vrijeme morati biti van terena. Cijeli klub stoji uz našeg Maura i ovim putem mu pružamo punu podršku na putu oporavka', napisali su iz Dinama na Instagramu pa dodali:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Mauro je uvijek bio primjer borbenosti i profesionalizma, a uvjereni smo da će s istom snagom pristupiti i procesu rehabilitacije. GNK Dinamo će učiniti sve da osigura najbolju moguću skrb kako bi se Mauro vratio tamo gdje i pripada – na teren, uz svoje suigrače. Mauro uz tebe smo', piše u objavi zagrebačkog sastava.

Prošle sezone igrao je tek 21 utakmicu, s time da je u njih 20 bio starter. Također, u proljetnom dijelu sezone ranije, kada je i stigao u Maksimir, igrao je tek u osam utakmica.

  • +12
Osijek - Dinamo (11.8.2024.), 2. kolo SuperSport HNL Izvor: Cropix / Autor: Marin Franov
Sažetak utakmice Osijek - Dinamo 1:2 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport