psk_2

legendarna obitelj

Dirljiv trenutak, tijekom intervjua se nije mogao suzdržati: Ovo inače ne radim...

  • Janko Badrić
  • Zadnja izmjena 21.06.2024 10:44
  • Objavljeno 21.06.2024 u 10:45
Bionic
Reading

Jedna simpatična scena odigrala se nakon utakmice između nogometnih reprezentacija Danske i Engleske koja je završila 1:1 na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Legendarni golman Peter Schmeichel, koji sada radi kao izvjestitelj za Fox TV, intervjuirao je svog sina Kaspera, koji je branio za Dansku u remiju od 1:1 sa Engleskom. Iako je postavio sinu pitanje vezano uz utakmicu, otac nije mogao odoljeti da ga zagrli.

'Obavio sam puno intervjua nakon utakmica i ovo inače ne radim.' rekao je Peter prije nego što je pružio zagrljaj svom sinu.'

  • +29
Danska - Engleska, Euro (20.6.2024.) Izvor: EPA / Autor: ABEDIN TAHERKENAREH

Nakon osmijeha i zagrljaja, Kasper je ocu poklonio dres u kojem je branio protiv Engleske. Na ovom Europskom prvenstvu, Kasper Schmeichel već je postao najstariji golman u povijesti danske reprezentacije na kontinentalnim prvenstvima te je time oborio rekord koji je prije njega držao njegov otac.

Danska će sljedeću utakmicu igrati protiv reprezentacije Srbije u posljednjoj utakmici skupine C. Obe reprezentacije imaju imperativ pobjede u utakmici koja će se odigrati 25. lipnja u 21:00 sati na stadionu Allianz Arena u Münchenu.

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal