psk_2

šok i nevjerica

Legendarni Talijan pretučen i opljačkan za vrijeme utakmice njegovih Azzurra!

  • Janko Badrić
  • Zadnja izmjena 21.06.2024 09:58
  • Objavljeno 21.06.2024 u 10:00
Bionic
Reading

Nakon što su ga svladali, provalnici su Roberta Baggia (57) i članove njegove obitelji zaključali u ormar. Ukrali su im satove, nakit i druge dragocjenosti. Baggio je uspio osloboditi se, pozvati policiju, koja sada vodi istragu o ovom slučaju.

Roberto Baggio (57), jedan od najpoznatijih talijanskih nogometaša i dobitnik Zlatne lopte 1993. godine, doživio je napad u svom domu. Provalnici su upali dok je s obitelji gledao utakmicu između Italije i Španjolske na Euru. Prema policijskim izvještajima, pet maskiranih i naoružanih osoba provalilo je u njegovu vilu u Altavilla Vicentini, pretuklo ga, opljačkalo i zaklučalo u ormar zajedno sa njegovom obitelji.

Baggio je zadobio udarac pištoljem u čelo, što mu je izazvalo posjekotinu. Nakon toga su njega i ostatak obitelji zaključali u sobu. Dok su bili zatočeni, provalnici su pretresli kuću i ukrali sve vrijedno, uključujući nakit, satove i novac.

  • +44
Španjolska - Italija, Euro (20.6.2024.) Izvor: EPA / Autor: Georgi Licovski

Kada je Baggio shvatio da je opasnost prošla i da su pljačkaši napustili kuću, uspio je razvaliti vrata i pozvati policiju. Inspektori su pregledali snimke videonadzora i ispitali Baggia i njegovu obitelj te je nakon toga prevezen u bolnicu gdje je dobio nekoliko šavova. Talijanski mediji izvještavaju da je obitelj u šoku, ali srećom nitko od ostalih članova nije ozlijeđen.

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal