psk_2

ČEKA ih HRVATSKA

Ljutiti Talijani se tješe nakon poraza: Sudbina je i dalje u našim rukama

  • Lu.K./Hina
  • Zadnja izmjena 21.06.2024 08:22
  • Objavljeno 21.06.2024 u 08:23
Bionic
Reading

Luciano Spalletti izgubio je drugu utakmicu na Euru, ali nije nikoga krivio za taj poraz nego je priznao kako je Španjolska bila bolja reprezentacija. U ponedjeljak ga čeka utakmica protiv Hrvatske...

Italija je večeras izgubila od Španjolske, a njezin izbornik sasvim je iskreno priznao kako je izgubio od bolje momčadi.

'Bili su puno jači od nas i zasluženo su pobijedili', kazao je Luciano Spalletti nakon što je Španjolska pobijedila s 1:0 autogolom Riccarda Calafiorija u 55. minuti. Španjolska se tako plasirala u osminu finala Eura kao pobjednik skupine B.

'Kada smo imali tri ili četiri svježija igrača u nastavku, uspjeli smo ostati intenzivniji, uzimali smo više visokih lopti i stvarali situacije koje su nas mogle dovesti do remija. Ali bili su puno jači od nas i zasluženo su pobijedili', rekao je talijanski izbornik.

Njegov vratar Gianluigi Donnarumma bio je ljut nakon poraza.

  • +44
Španjolska - Italija, Euro (20.6.2024.) Izvor: EPA / Autor: Georgi Licovski

'Jako sam ljut jer su nas Španjolci nadigrali. Nadam se da možemo ovo iskoristiti da se motiviramo za sljedeće utakmice, naša je sudbina još uvijek u našim rukama.'

Španjolsko krilo Nico Williams bio je igrač utamice.

'Jako sam sretan. Utakmica je išla dobro za nas, a naša momčad je radila kao životinje. Pokazali smo i protiv Hrvatske da želimo i možemo napraviti nešto veliko, a sada smo sigurni u to. Znali smo da će to biti vrlo teško, Italija je sjajna momčad', zaključio je krilni napadač Athletica iz Bilbaoa.

Standings provided by Sofascore
sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal