psk_2

PONOSAN

Španjolski izbornik: Nema bolje momčadi od nas na ovom Euru

  • Lu.K.
  • Zadnja izmjena 21.06.2024 08:34
  • Objavljeno 21.06.2024 u 08:34
Bionic
Reading

Luis de la Fuente izborio je sa svojom reprezentacijom plasman u osminu finala Europskog prvenstva nakon pobjeda protiv Hrvatske (3:0) i Italije (1:0). Španjolska je osigurala i prvo mjesto u skupini, a njezin izbornik najavio je velike stvari

Španjolska je sinoć pobijedila aktualnog europskog prvaka Italiju (1:0) i osigurala plasman u osminu finala kao prva momčad u skupini B. Odabranici Luisa de la Fuentea odigrali su još jednu sjajnu utakmicu u kojoj su dominirali od početka do kraja.

Furia Roja će tako protiv Albanije igrati samo za prestiž, a nakon utakmice De la Fuente je ponosno pohvalio svoje reprezentativce:

'Sretan sam, zadovoljan i prije svega ponosan na moje igrače. Neki dan sam rekao da se nikada ne umore igrati i pobjeđivati, to su opet dokazali. Bila je to jako teška utakmica. Dominirali smo u svim fazama igre, napravili smo puno prilika, a rezultat je na kraju vrlo blag prema Italij', započeo je.

'Sve kompetitivne utakmice su različite. Moramo nastaviti ponizno raditi, znamo da još uvijek imamo prostora za napredak. Iduće utakmice tražit će još bolju igru, ali ja znam da moji igrači to mogu i pružiti', dodao je.

'Realno, nema boljih od nas na Euru. Poštujemo sve, ali nastavimo li ovako mislim da možemo napraviti puno toga', zaključio je.

Standings provided by Sofascore
sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal