OVO NEMA SMISLA

Divljaštvo na sve strane; predsjednik kluba završio razbijene glave

18.08.2024 u 09:51

Bionic
Reading

Ne smiruju se strasti nakon svih događaja na utakmici između Goztepea i Fenerbahčea, a koja je završila 2:2, iako su gosti još u prvom poluvremenu imali vodstvo 2:0

Prvo poluvrijeme utakmice bilo je vrlo dobro. Nogometaši Fenerbahčea su u završnici prvog dijela postigli dva gola, te su imali prednost od 2:0 na odmoru.

Ružne scene viđene su na poluvremenu kada je napadnut prvi čovjek Fenerbahčea Ali Koç kojem je razbijena glava.

Snimke napada na Koça zgrozile su sve, a očito je da su unijele nemir u Mourinhovu momčad, koja nije bila na nivou u drugom dijelu utakmice.

Fener je sredinom drugog poluvremena primio gol za 2:1, a u petoj minuti sudačke nadoknade Livaković je još jednom morao u mrežu po loptu.

Kao što pišu turski mediji, kaos je započeo još prije dvoboja, jer dio gostujućih navijača, iako su imali kupljenje ulaznice nisu mogli ući na stadion.

  • +13
Neredi na utakmici Goztepe - Fenerbahče, kada je napadnut i Ali Koc Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Izazvalo je to reakciju predsjednika Fenera Alija Koça koji je na poluvremenu stigao pred tribinu s navijačima Fenera, a kako bi primirio strasti. Međutim, dok je hodao, s tribina su počele letjeti svakakvi predmeti, a da stvar bude gora, Koça je fizički napala nepoznata osoba s akreditacijom Göztepea.

Nevjerojatne scene odvijale su se tik pored terena, a Koç je u konačnici izašao krvave glave.

Nakon utakmice žestoku poruku poslali su iz Fenerbahče TV-a, jer ni oni više nisu mogli prenositi sav taj horor, te su prekinuli prijenos i ostavili crni ekran.

Osim crnog ekrana imali su i jasnu poruku u dnu ekrana koja je glasila:

'Crna noć u Izmiru. Osuđujemo nogometni terorizam'.

Prvo poluvrijeme utakmice bilo je vrlo dobro. Nogometaši Fenerbahčea su u završnici prvog dijela postigli dva gola, te su imali prednost od 2:0 na odmoru. Ružne scene viđene su na poluvremenu kada je napadnut prvi čovjek Fenerbahčea Ali Koç kojem je razbijena glava. Snimke napada na Koça zgrozile su sve, a očito je da su unijele nemir u Mourinhovu momčad, koja nije bila na nivou u drugom dijelu utakmice. Fener je sredinom drugog poluvremena primio gol za 2:1, a u petoj minuti sudačke nadoknade Livaković je još jednom morao u mrežu po loptu. Kao što pišu turski mediji, kaos je započeo još prije dvoboja, jer dio gostujućih navijača, iako su imali kupljenje ulaznice nisu mogli ući na stadion. Izazvalo je to reakciju predsjednika Fenera Alija Koça koji je na poluvremenu stigao pred tribinu s navijačima Fenera, a kako bi primirio strasti. Međutim, dok je hodao, s tribina su počele letjeti svakakvi predmeti, a da stvar bude gora, Koça je fizički napala nepoznata osoba s akreditacijom Göztepea. Nevjerojatne scene odvijale su se tik pored terena, a Koç je u konačnici izašao krvave glave. Nakon utakmice žestoku poruku poslali su iz Fenerbahče TV-a, jer ni oni više nisu mogli prenositi sav taj horor, te su prekinuli prijenos i ostavili crni ekran. Osim crnog ekrana imali su i jasnu poruku u dnu ekrana koja je glasila: 'Crna noć u Izmiru. Osuđujemo nogometni terorizam'.