NIMALO PEDAGOŠKI

Evo što je sve Radeljić napravio i izgovorio prije crvenog kartona; neugodno i čitati...

18.08.2024 u 09:14

Bionic
Reading

U utakmici 3. kola SuperSport HNL-a Slaven Belupo i Lokomotiva su u Koprivnici odigrali odličnu utakmicu koja je završile bez pobjednika, 2:2. Inače, utakmicu su obilježili i oštri startovi igrača zbog čega je sudac Kolarić pokazao čak deset žutih kartona, a zbog nedoličnog ponašanja crveni je pokazao i domaćem treneru Ivanu Radeljiću

Domaćin je u 39. minuti, nakon što je Lokomotiva zabila za preokret, ostao bez trenera Ivana Radeljića koji je zaradio crveni karton zbog stalnih prigovora sucu Patriku Kolariću. Nakon utakmice objasnio je što mu je smetalo:

'Ne znam što reći, bila je njihova čista ruka i onda dobiješ gol iz te kontre. Malo su živci bili tanki, svako kolo se neke njihove odluke vežu za nas, tako da više neću komentirati suđenje, to stvarno nema smisla'.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Sudac mu je najprije dodijelio žuti karton. Radeljić je zatim nešto rekao Patriku Kolariću nakon čega mu je sudac pokazao i crevni karton. Uslijedila je burna Radeljićeva reakcija, jer udario je bočicu vode koja je poletjela u smjeru suca.

U službenom se zapisniku navodi:

'Isključenja – Službene osobe kluba NK Slaven Belupo: Radeljić Ivan (39; Psovanje glavnog suca utakmice riječima “Pi*** ti materina” te nakon što je isti isključen protestirao je na odluku suca i bacio bočicu vode u njegovom smjeru.

Prilikom ulaska u svlačionicu na poluvremenu utakmice glavnog suca vrijeđao riječima 'Je** ti Bog mater'. Na kraju utakmice prilikom izlaska s terena ponovno vrijeđa glavnog suca riječima 'Je** ti Bog mater u pi***')'.

  • +25
Slaven Belupo - Lokomotiva (17.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak
Slaven Belupo - Lokomotiva 2:2 (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport