Nije mu lako

Dok protiv njega traje istraga o silovanju, navijači su ga izabrali za najboljeg igrača Reala u rujnu

17.10.2024 u 19:19

Bionic
Reading

Francuski nogometaš Kylian Mbappé je izabran za igrača mjeseca rujna u izboru navijača Kraljevskog kluba.

'Jako sam sretan, želim zahvaliti svim navijačima Real Madrida, zadovoljstvo je biti izabran za igrača mjeseca', izjavio je francuski napadač na španjolskom jeziku u kratkoj video-snimci objavljenoj na stranici Reala.

'Najvažnije je da smo tijekom ovog mjeseca (rujna) dobili puno utakmica i nadam se da ćemo tako nastaviti', nastavlja Mbappe koji je u rujnu zabio šest golova u pet utakmica za svoj klub.

'Imamo tri vrlo važne utakmice sljedeći tjedan i želimo dobiti sve tri. Momčad i ja smo spremni i nadam se da ćemo učiniti najbolje za cijeli Madrid', dodao je.

Real Madrid u subotu igra u gostima protiv Celte iz Viga u španjolskom prvenstvu, a onda u utorak čeka Borussiju Dortmund u Ligi prvaka i na kraju ga u nedjelju 27. listopada čeka El Clasico s Barcom na Bernabéu.

Mbappéovo se ime od ponedjeljka u švedskim medijima spominje u vezi slučaja silovanja u Stockholmu.

Švedsko tužiteljstvo objavilo je u utorak da provodi istragu o silovanju nakon prošlotjednog posjeta Kyliana Mbappéa i njegove pratnje Stockholmu, no nije objavilo imena. Švedski mediji pišu da je baš Mbappe u središtu istrage.

Standings provided by Sofascore