TKO ĆE OTIĆI?

Dolazak Danija Olma mogao bi izazvati potres u Barceloni; navijači u strahu

19.07.2024 u 09:27

Bionic
Reading

Nogometni velikan Barcelona u financijskim je problemima, a opet svjesni su čelnici kluba s Nou Campa da joj za velike rezultate trebaju i odlični igrači. Naravno, takvi koštaju, pa se svaki euro mora dva puta okrenuti prije nego se uloži. A prema neslužbenim informacijama, za ovo su ljeto zacrtani dolasci Danija Olma i Nica Williamsa

Dani Olmo, igrač RB Leipziga te Nico Williams iz Athletic Bilbaa, ovog su ljeta odigrali sjajan turnir na Euru u Njemačkoj, te su među najzaslužnijima za španjolsko osvajanje naslova najbolje reprezentacije Starog kontinenta.

Njihove igre prate se već duže vrijeme, a prema informacijama koje stižu iz Španjolske, Barcelonin sportski direktor Deco već je obavio prve razgovore s igračima i navodno dogovorio njihove dolaske.

Međutim, čini se da to neće ići baš tako jednostavno, posebice kada je Dani Olmo u pitanju. Jer za njega bi Katalonci RB Leipzigu trebali platiti 60 milijuna eura odštete. A zna se da Katalonci imaju stanovitih financijskih problema.

I, kako javlja Gerard Romero, čovjek koji je jako dobro upućen u zbivanja u katalonskom klubu, čini se da Deco i ostatak vrhuške kluba, razmišljaju o prodaji nekih važnih igrača.

'Neću reći imena, ali danas su bila dva menadžera koja su mi dala ime igrača Barce koji bi mogli biti stavljeni na tržište u slučaju dolaska Danija Olma, a nisam očekivao njihova ime. Jesmo li doista spremni za dolazak Danija Olma i odlazak nekog važnog?', napisao je Romero i odmah izazvao 'paniku' među Barceloninim navijačima.

Oni strahuju da se na toj listi mogućih odlazaka ne pojave Pedri, Gavi ili Lamine Yamal, jer oni su najskuplji eksponati Barcelonine svlačionice. Ali i igrači od kojih se u budućnosti očekuje jako puno.