psk_2

TRAŽENA 'ROBA'

Dani Olmo seli na Otok, ali ne u ManCity. Želi ga još veći klub

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 15.07.2024 11:44
  • Objavljeno 15.07.2024 u 09:34
Bionic
Reading

Dobre predstave u dresu RB-a Leipzig, ali i još bolje izdanje na Euru u Njemačkoj, na kojem je zabio i tri gola, dovele su Danija Olma u situaciju da praktički može birati klub u kojem će nastaviti karijeru

Španjolska nogometna reprezentacija u nedjelju je u finalu pobijedila Englesku 2:1 te postala prva reprezentacija s četiri naslova europskog prvaka.

Španjolski su igrači i osvojili individualne nagrade - za najboljeg mladog igrača (Lamine Yamal) i najboljeg igrača turnira (Rodri), ali nagradu je dobio i Dani Olmo, jer je s tri gola, uz još petoricu igrača, na vrhu liste strijelaca.

Mnogi smatraju da je Olmo bio i legitimni kandidat za najboljeg igrača turnira, no kad već nije dobio tu nagradu, ona bi mu mogla stići u drugom obliku ovih dana.

Jer sve se glasnije spominje njegov transfer i odlazak iz Leipziga, u koji je stigao u zimskom prijelaznom roku sezone 2019./20.

I do vikenda je za prvog favorita slovio Manchester City. Prije toga spominjali su se i madridski Real, koji je u međuvremenu otpao, ali i Barcelona. Ipak, katalonski klub u financijskim je problemima, pa je njegov povratak na Balu Granu bio pod upitnikom.

U nedjelju su brojni otočki mediji pak lansirali vijest da se u utrku za Olmom uključio i Liverpool te da baš Redsi drže pole position.

  • +15
Slavlje Španjolaca nakon osvajanja Eura Izvor: Profimedia / Autor: Jose Breton/NurPhoto/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal