nevjerojatno

Durdov srušio rekord Nikole Vlašića pa izjavio: Livaja je moj idol

21.09.2024 u 23:11

Bionic
Reading

U utakmici sedmog kola SuperSport HNL-a, Hajduk je na Poljudu uvjerljivo savladao Goricu s rezultatom 4:1, upisavši četvrtu pobjedu u nizu i skočivši na vrh tablice.

Iako je Gorica šokirala domaće navijače ranim autogolom Dominika Prpića, Hajduk je ubrzo preokrenuo rezultat. Dva gola postigao je 16-godišnji Bruno Durdov, kojem je oba puta asistirao Marko Livaja, koji je potom i sam postigao pogodak. Konačnih 4:1 postavio je Niko Sigur.

Durdov je svojim prvim pogotkom postao najmlađi strijelac u povijesti Hajduka u SuperSport HNL-u s 16 godina, 9 mjeseci i 10 dana, čime je oborio rekord Nikole Vlašića iz 2014. godine.

  • +15
Hajduk - Gorica (21.9.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Jako Prkic

Nakon utakmice, Durdov je bio presretan:

'Nakon ranog gola smo se vratili u utakmicu, vidjelo se koliko nam svaki balun znači, bacali smo se na glavu. Drago mi je što smo izašli iz krize s početka sezone. Ne mogu opisati osjećaje nakon golova, predivni su.'

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Livaja je moj idol, sanjao sam da igram s njim. Nisam mogao ni zamisliti da će mi asistirati za prva dva gola. Kad mi je publika skandirala, osjećao sam se kao da nisam na terenu.'

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport