MARKO IMA PODRŠKU

Emotivni trener Juventusa na hrvatskom podržao Pjacu: Sretno!

30.03.2017 u 08:32

Bionic
Reading

Nakon što je saznao da je ostao bez Marka Pjace na najmanje pola godine, Massimiliano Allegri putem Twittera je poručio svom velikom talentu da ga ova ozljeda sigurno neće dugoročno zaustaviti u njegovom nogometnom razvoju...

Podsjetimo, naš 21-godišnji krilni napadač pretrpio je ozljedu prednjeg križnog ligamenta na desnom koljenu tijekom prijateljske utakmice protiv Estonije koju je u utorak Hrvatska iznenađujuće izgubila 3:0.

Pjaca će izbivati s terena najmanje šest mjeseci i očekuje se njegov povratak tek tijekom jeseni, što je priličan udarac za Juventus, jer je mladi Hrvat igrao sve bolje u posljednje vrijeme, a u osmini finala Lige prvaka protiv Porta je zabio vrlo važan pogodak u gostima.

Očekivano, iz kluba je stiglo pregršt podrške Pjaci od suigrača poput Bonuccija koji vjeruje da će se Marko vratiti još jači nego što je bio prije ozljede, a oglasio se i trener.

'Ova nesreća neće zaustaviti tvoju karijeru,' poručio mu je putem Twittera Massimiliano Allegri te napisao na hrvatskom 'sretno'.

Juventus će tako u završnici sezone u pohod na trostruku krunu bez Pjace, ali Marko će se vratiti sljedeće sezone i trebao bi igrati važnu ulogu u torinskoj momčadi, kao i u dresu reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji...