psk_2

sve je spremno

Engleski kralj čestitao momčadi Tri Lava i na humorističan način zamolio samo jedno!

  • J.B./Hina
  • Zadnja izmjena 11.07.2024 14:39
  • Objavljeno 11.07.2024 u 14:41
Bionic
Reading

Kralj Ujedinjenog kraljevstva, Charles III. čestitao je engleskoj nogometnoj reprezentaciji na plasmanu u finale Eura u Njemačkoj

Engleska je u polufinalu Eura pobijedila Nizozemsku sa 2-1 golovima Kanea i Watkinsa te će u nedjelju će igrati finale u Berlinu protiv Španjolske. Poznat po svom suptilnom, ali gotovo uvijek prisutnom humoru, engleski kralj Charles III. je izborniku i igračima uputio i molbu.

'Supruga i ja pridružujemo se zajedno s cijelom našom obitelji u najtoplijim čestitkama za ulazak u finale Europskog prvenstva i u slanju naših najboljih želja za nedjeljnu utakmicu,' poručio je kralj Charles.

Poznat po svom suptilnom, ali gotovo uvijek prisutnom humoru, Charles je izborniku i igračima uputio i molbu.

'Ako vas smijem ohrabriti da osigurate pobjedu prije nego što se pojavi potreba za čudesnim golovima u zadnjoj minuti ili još jednom dramom s jedanaestercima, siguran sam da bi stres i krvni tlak nacije bio znatno smanjen. Sretno, Engleska.' napisao je engleski kralj.

  • +66
Nizozemska - Engleska, polufinale EURO 2024.; 10.7.2024. Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK

'Gordom Albionu' je čestitao i princ William za kojeg se očekuje da će u nedjelju prisustvovati finalnom ogledu. Princ, koji je i veliki navijač Aston Ville, posebno je čestitao strijelcu odlučujućeg gola Ollieu Watkinson koji je upravo igrač Ville.

'Kakav lijepi gol, Ollie. Čestitam Engleska, finalist Eura!' naveo je princ na mreži X.

Cup tree provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal