psk_2

kapetan progovorio

Kane je pokazao svoje pravo lice; evo što je rekao na Watkinsov pobjednički gol!

  • Janko Badrić
  • Zadnja izmjena 11.07.2024 13:17
  • Objavljeno 11.07.2024 u 13:18
Bionic
Reading

Kapetan Engleske, Harry Kane bio je sretan za Ollieja Watkinsa nakon što je napadač golom u posljednjoj minuti protiv Nizozemske poslao reprezentaciju Tri Lava u finale Eura 2024.

Napadač Aston Ville ušao je s klupe u 81. minuti, a trener Engleske, Gareth Southgate donio je hrabru odluku da zamjeni Harryja Kanea. Ollie Watkins je postao engleski heroj u pobjedi od 2-1 u Dortmundu u srijedu navečer, kada je briljantno pospremio loptu u mrežu nakon dodavanja Colea Palmera.

Kane je bio pun hvale za Watkinsa, ne pokazujući nikakav znak razočaranja jer je zamijenjen u završnici utakmice.

'Veliki smo tim koji treba biti spreman, svi su spremni kada je to važno', rekao je Kane za ITV nakon utakmice.

'Možete dobiti pet minuta, možda jednu minutu, ali možete napraviti razliku, možete tako pobijediti na turniru. Ollie je čekao, bio je strpljiv, kakav završetak. Tako sam sretan zbog njega, on to zaslužuje.'

  • +66
Nizozemska - Engleska, polufinale EURO 2024.; 10.7.2024. Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK

Watkins je imao ograničene prilike na Euru 2024. prije svog odlučujućeg doprinosa protiv Nizozemske. Engleski 28-godišnjak je odigrao samo 20 minuta na turniru tijekom 1-1 remija protiv Danske u grupnoj fazi, prije nego što ga je u srijedu u igru ubacio Gareth Southgate.

Reprezentaciju Tri Lava u finalu očekuje Španjolska koja je svoj put do finala krvavo zaradila. Jesu li se Španjolci umorili protiv Njemačke i Francuske ili će nesretni Kane opet ostati bez pehara? Saznat ćemo odgovor u nedjelju, 14. srpnja u 21 sat.

Cup tree provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal