KVALIFIKACIJE ZA EURO

Evo kako je Olić prokomentirao ždrijeb play-offa za Euro

17.10.2024 u 12:47

Bionic
Reading

Hrvatska U-21 reprezentacija doznala je protivnika protiv kojeg će igrati u dodatnim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2025. koje će se održati u Slovačkoj. Mini Vatreni igrat će protiv Gruzije.

Prvu utakmicu Hrvatska će igrati u gostima 15. studenoga, a uzvratnu na domaćem terenu 19. studenoga. Grad domaćin te utakmice bit će određen naknadno.

'To je momčad koja je završila druga na ljestvici ispred Švedske, što govori o njihovoj kvaliteti i ozbiljnosti. Već su pokazali koliko su opasni, a već su pokazali koliko su opasni, a jasno je da se radi o vrlo talentiranoj ekipi i zato moramo biti maksimalno oprezni i dobro pripremljeni.', rekao je izbornik U-21 reprezentacije Ivica Olić.

'Podcjenjivanju nema mjesta jer su dokazali da imaju potrebnu kvalitetu. Njihov nogomet je u velikom usponu, što se vidi i po uspjesima njihove A reprezentacije na Europskom prvenstvu. Sigurno je da tu euforiju i pozitivan duh prenose i na mladu reprezentaciju, što nas dodatno motivira da budemo maksimalno spremni za ovaj izazov', dodao je Olić.

Ždrijeb završnog turnira je u Bratislavi 3. prosinca.