svašta se događa

Evo kako je Real saznao da Vinicius nije dobitnik Zlatne lopte

28.10.2024 u 17:26

Bionic
Reading

Polako se sve otkriva

Skandal potresa nogometni svijet. Zvijezda Real Madrida i brazilske reprezentacije Vinicius ne dolazi u Pariz na svečanu dodjelu Zlatne lopte.

Nakon što je saznao da nije dobitnik Vinicius se silno razočarao i odustao od dolaska. No, on nije jedini. Osim njega, na dodjelu neće doći ni ostatak Realove delegacije, uključujući Judea Bellinghama, Carla Ancelottija i predsjednika Florentina Péreza. Avion, unajmljen za Realovu delegaciju od 50 ljudi, trebao je poletjeti iz Madrida oko 15 sati, no ekspedicija je u zadnji čas otkazana. O ovome je vijest podijelio Fabrizio Romano, nogometni insajder čije su informacije vrlo pouzdane.

Kao i uvijek, ime pobjednika postane poznato u krugovima prije same ceremonije, a sve je jasnije da će ovogodišnju nagradu osvojiti Rodri koji je osvojio Europsko prvenstvo sa Španjolskom, na kojem je proglašen najboljim igračem, te Premier ligu s Manchester Cityjem.

U međuvremenu se oglasio i Madrid Xtra, profil koji prati sve vijesti vezane uz Real Madrid i koji ima preko milijun i pol pratitelja. U svojoj objavi Madrid Xtra otkriva kako su Madriđani saznali da Vinicius nije osvajač Zlatne lopte. Jednostavno, rekli su im ljudi iz Manchester Cityja čiji je član Rodri.