prijeti mu otkaz

Mediji bruje o fizičkom sukobu Ivana Jurića s igračem: Totalni kolaps Rome

28.10.2024 u 15:35

Bionic
Reading

Corriere dello Sport je posegnuo za brutalnim naslovom ne bi li opisao poraz koji je Roma doživjela od Fiorentine u devetom kolu Serie A.

Roma je izgubila s visokih 5:1, a ugledni talijanski sportski list objavio tekst pod naslovom: Pokolj!

Ističu kako je debakl u Firenci vjerojatno označio kraj hrvatskog stručnjaka Ivana Jurića na klupi Rome.

Gazzetta dello Sport izvještava o potpunom kaosu u klubu i navodnom fizičkom sukobu između Jurića i Gianluce Mancinija. Naime, Jurić je na poluvremenu povukao braniča iz igre, što je dovelo do najprije verbalnog, a potom i fizičkog sukoba pred nekoliko svjedoka. Detalji o incidentu još nisu poznati.

Kako Gazzetta naglašava, ozbiljnost situacije ogleda se u činjenici da se Mancini nije vratio na teren ni kako bi pogledao drugo poluvrijeme, kao ni njegov najbolji prijatelj Angelino, kojeg je Jurić zamijenio već u 32. minuti. Iako je rezultat na poluvremenu bio relativno povoljan, jer je Fiorentina vodila samo 2:1, talijanski mediji ukazuju na intenzivnu reakciju hrvatskog trenera.

'Totalni kolaps Rome. Hrvatski trener je pod ozbiljnom prijetnjom otkaza. Drugačiji ishod i nije moguć kada se uzme u obzir gdje se Roma nalazi u Italiji i Europi', ' zaključuje Corriere.

Standings provided by Sofascore