reakcija iz dinama

Evo kako je Sergej Jakirović objasnio poraz od Gorice: Jako sam tužan

21.10.2023 u 21:12

Bionic
Reading

Nogometaši Gorice u susretu su 12. kola HNL-a na svom terenu svladali Dinamo sa 2-1 (0-0) i tako ostvarili prvu prvenstvenu pobjedu protiv zagrebačkog kluba u povijesti, komentar je dao gostujući trener Sergej Jakirović

Dinamo je poveo golom Arijana Ademija (63), ali Gorica je okrenula preko Nikole Vujnovića (70) i Ante Mateja Jurića (90+2).

'Jako sam tužan jer smatram da nismo zaslužili izgubiti, kontrolirali smo cijelu utakmicu. Znali smo da će biti zahtjevno. Mislim da smo jako dobro krenuli u utakmicu, imali nekoliko dobrih udaraca koje je Banić obranio. Izmjenama u poluvremenu smo željeli više prodornosti na desnoj strani. U nastavku smo je dobili, poveli smo', rekao je Jakriović i dodao:

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Ništa nije upućivalo da nas Gorica može ugroziti. Jednostavno, primamo golove iz pionirskih pogrešaka. Lagani centaršut i mi primimo gol. Na kraju je utakmica ušla u run 'n' gun, kao grogirani boksači tko će prije zabiti. Igra se za golove, Gorica je bila preciznija i bolja i čestitam im.'

Sljedeći tjedan 'Modre' čeka dvoboj protiv Viktorije Plzen u Konferencijskoj ligi.

'Svaki tjedan je zahtjevan, nemamo vremena kukati. Nekad pogodiš, nekad fulaš. Moramo ići dalje i okrenuti se utakmici s Viktorijom', zaključio je Jakirović.

  • +5
Gorica - Dinamo, 12. kolo, 2023/24. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL