IZJAVE IZ AUSTRIJE

Evo kako je trener Red Bulla jednom iskrenom rečenicom opisao pakao na maloj Rujevici

01.08.2017 u 10:32

Bionic
Reading

Momčad Red Bull Salzburga uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka na Rujevici dočekala je u Opatiji. Iz svlačionice austrijskog prvaka dolazile su optimistične najave

Najjači austrijski klub na put u Hrvatsku krenuo je s 20 igrača, a zbog ozljeda otpali su Samuel Tetteh, Xavier Schlager, Valentino Lazaro, David Atanga, Stefan Stangl i Marc Rzatkowski.

Zdravstveni bilten gostujućeg sastava ide u prilog Rijeci, kao i rezultat iz prve utakmice (1:1), ali u Red Bullu vjeruju kako mogu proći dalje.

  • +16
Red Bull Salzburg - Rijeka, 3. pretkolo Lige prvaka Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

'Čeka nas mali stadion na kojem šest tisuća navijača stvara atmosferu kao da ih je 60 tisuća', opisao je navijački pakao na Rujevici trener Red Bulla Marco Rose te dodao:

'Zato je važno dobro početi, moramo vjerovati u sebe od prve minute i odmah se nametnuti. Želimo ne samo proći nego i dokazati da smo bolji. Situacija je takva da trebamo pogodak što znači da bi Rijeka mogla čekati.'

Inače, austrijska momčad je ove sezone neporažena u svim natjecanjima sa četiri pobjede i dva remija (gol razlika 17-2).

U zadnjoj linij Red Bulla igra povremeni hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car.

'Lijepo je igrati kod kuće, jer će tamo biti moja obitelj i prijatelji. Znamo da nas čeka težak suparnik i vruća atmosfera. No vjerujemo u naše mogućnosti i sposobnosti. Moramo odigrati najbolje što možemo da bi prošli u sljedeći krug,' najavio je hrvatski nogometaš.