POVUKLI GA ZA JEZIK

Evo kako se Ibrahimović ni s čime izazvan narugao Messiju; što mu je to trebalo?

08.05.2018 u 11:46

Bionic
Reading

Kontroverzni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović nakon odlaska iz engleskog Manchester Uniteda oduševljava svojim igrama – te naravno izjavama i ponašanjem izvan terena – američke novinare i navijače

Kada je nedavno 37-godišnji Zlatan Ibrahimović iz Uniteda prešao u Los Angeles Galaxy, bilo je jasno kako je show – zagarantiran. Njegova izjava 'Zlatan vam je stigao... nema na čemu!', po dolasku u Los Angeles Galaxy, dovoljno govori koliko je njegov ego velik.

Vrlo brzo se uklopio u momčad i nakon nekoliko postignutih golova (tri gola u šest nastupa) izjavama i ponašanjem svojim novim suigračima dao je do znanja tko je glavni.

Tako je Ibrahimović nedavno u razgovoru s američkim novinarima na pitanje koja je razlika između njega i zvijezde Barcelone Lionela Messija kazao:

'Zapravo ne postoji nikakva razlika. Obojica ćemo gledati finale Lige prvaka putem televizije!'

Kratko i jasno, jer kao što je poznato, finale LP-a u Kijevu igrat će Real Madrid i Liverpool. Od Ibrahimovića njegovi fanovi vjerojatno nisu ni očekivali drukčiji odgovor, a njegov bivši suigrač Messi – s kojim je kratko igrao u Barceloni – vjerojatno mu neće previše zamjeriti jer zna kakav je karakter.

No nema sumnje kako je temperamentni nogometaš, koji po ocu vuče podrijetlo iz Bosne i Hercegovine te po majci iz Hrvatske, ovom izjavom nasmijao velik broj ljubitelja nogometa. Neki će ipak reći kako je pretjerao i da nije trebao ni s čime izazvan tako okaljati Messijevo ime.

  • +6
Zlatan Ibrahimović Izvor: Profimedia / Autor: N.N.