POVRAtAK

Evo koliko će Bjelica zarađivati u svom drugom mandatu u Dinamu

26.09.2024 u 17:38

Bionic
Reading

Ugovor će potpisati do 2026., a imat će i unosniji ugovor od onog iz prvog mandata od 2018. do 2020. Drugim riječima, trebao bi zarađivati nešto više od milijun eura po sezoni

Nenad Bjelica po drugi je put Dinamov trener. Klub s Maksimira najavio je njegov drugi mandat posebnim videom na društvenim mrežama.

Bjelica bi trebao voditi prvi trening u 18 sati, a onda održati i službenu tiskovnu konferenciju. Ugovor će potpisati do 2026., a imat će i unosniji ugovor od onog iz prvog mandata od 2018. do 2020. Drugim riječima, trebao bi zarađivati nešto više od milijun eura po sezoni, piše Index.

  • +48
SuperSport Hrvatski nogometni kup: Banjole - Dinamo, 25.9.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Sasa Miljevic/PIXSELL

Isto tako, Dinamo na kraju nije morao platiti odštetu Unionu iz Berlina, klubu koji je prošle sezone uručio otkaz Bjelici, ali ga je zadržao na ugovoru ne bi li izbjegao plaćanje odštete.

Bjelicu čeka ozbiljan posao budući da je klub u rezultatskoj krizi. Kriza igre i rezultata koja je započela remijem na Rujevici (1:1), nastavila se porazima od Hajduka na Maksimiru (0:1) i Bayerna u Münchenu (2:9) dovela je do rastanka Sergeja Jakirovića i Modrih. Dok se tražio novi trener za kormilo maksimirske momčadi privremeno je sjeo Sandro Perković. No, stigao je novi šamar, težak poraz u SuperSport HNL-u od Slaven Belupa u Koprivnici 4:1. Jučerašnjom gostujućom pobjedom 3:1 u 1/16 finala nad četvrtoligaškim klubom Banjole Dinamo je konačno stao na kraj crnoj seriji.

Standings provided by Sofascore