DINAMOVA SVLAČIONICA

Evo što kažu 'modri' nakon što je pala Rijeka

07.10.2013 u 08:27

  • +7

MAXtv Prva liga, 12. kolo: Dinamo - Rijeka

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Bionic
Reading

Dinamo je u drugoj minuti sudačke nadoknade srušio Rijeku, a pobjeda je podigla raspoloženje u svlačionici hrvatskog prvaka

Nakon sloma u Europskoj ligi Dinamo se u prvenstvu vratio na pobjednički kolosijek. Pala je Rijeka i to u posljednjim trenucima utakmice. Evo kako su dvoboj na Maksimiru vidjeli 'modri' nogometaši.

'Sigurno da je još draža pobjeda jer je u posljednjim trenucima stigla. Stvarali smo dosta prilika, nismo odmah mogli zabiti, ali pritisak se isplatio i na kraju smo slavili. Ova pobjeda znači stvarno puno, posebno nakon tog jednog kriznog dijela. Drago mi je da smo uspjeli i da smo upisali pobjedu. Mislim da trebamo sada pozitivno gledati dalje i dati uvijek sve od sebe, kao večeras,' rekao je Arijan Ademi.

'Borbenost i pristup kao večeras od prve do zadnje sekunde na kraju je nagrađen. Jako je lijep osjećaj dobiti u zadnjoj sekundi i mislim da smo sto posto zaslužili. Mogli smo ranije postići pogodak, ali eto, tako je bilo i morali smo paziti istovremeno da ne primimo gol cijelu utakmicu. Na kraju, mislim da je od ovoga jedino slađe dati pogodak na gostovanju u posljednjoj sekundi. Svi smo sretni, atmosfera u svlačionici je super i trebamo u svaku utakmicu ulaziti ovako. Svi igrači trebaju vjerovati i uspjeh će doći,' izjavio je Josip Šimunić.


'Sretan sam, svi smo jako zadovoljni u ekipi. Oni nisu imali posebne prilike večeras i dominirali smo, odlično smo odigrali i na kraju smo zasluženo pobijedili,' kratak je bio Marcelo Brozović.

'Bilo bi žalosno da nismo pobijedili jer igrala je samo jedna ekipa. Čestitam Rijeci na pariranju, ali čestitam i svojim dečkima jer smo zasluženo dobili. Na trenutke nismo znali što bismo, neće u gol lopta ni pod razno. Morala je stići nagrada ipak, stvaramo puno šansi, a teško zabijemo. Mislim da smo dobro igrali i sretan sam,' dodao je Josip Pivarić.

'Zasluženo smo pobijedili, bila je to utakmica slična kao protiv Sheriffa. Imali smo puno prilika, njihov je vratar bio odličan i Rijeka se nije htjela predati. Ipak, na kraju naše slavlje i pobjeda koja nam puno znači,' riječi su Saida Husejinovića.

Dinamo - Rijeka, 1. poluvrijeme, sažetak
Dinamo - Rijeka, 2. poluvrijeme, sažetak