vratio se na Instagram

[FOTO] Jose Mourinho jednom objavom jasno dao do znanja što zapravo misli o Ligi nacija i izazvao lavinu reakcija navijača

16.11.2020 u 17:27

Bionic
Reading

Jose Mourinho je u objavi na Instagramu žestoko kritizirao Ligu nacija i prijateljske utakmice za vrijeme pandemije

Jose Mourinho je nedavno ponovno otvorio profil na Instagramu na kojem nije bio nekoliko godina. Portugalac često na toj mreži iznosi stavove o nogometu, pravilima i igračima, a sada je iskoristio priliku da kritizira reprezentativnu stanku i utakmice koje po njemu nemaju nikakvog smisla.

'Sjajan tjedan nogometa. Reprezentativne utakmice prepune emocija, odlični susreti i sigurnost. Rezultati na Covid dolaze nakon utakmice, a tipovi utrčavaju na teren tijekom treninga reprezentacije. Nakon što sam odradio trening sa samo šest igrača, vrijeme je da se pobrinem za sebe', napisao je Mourinho uz fotografiju na Instagramu i ubrzo skupio velik broj lajkova i komentara.

Portugalac se sarkastično osvrnuo na, po njegovom mišljenju, nepotrebne utakmice reprezentacija u vrijeme pandemije koronavirusa. Reprezentativna okupljanja često prate ozlijede igrača koji se sada nerijetko vrate i pozitivni na koronavirus.

Tottenhamu se to dogodilo s Mattom Dohertyjem, a bilo je sumnje da je zaražen i jedan od ključnih igrača Heung-min Son, ali Korejac je ipak dobio negativan nalaz. Mourinho je pak morao trenirati sa šestoricom što ga je posebno naživciralo i potaknulo na objavu.