šok za sve

Gattuso otvoreno o Ivanu Perišiću: Prije 20 dana mi je rekao da želi otići!

11.08.2024 u 21:10

Bionic
Reading

Hajduk je u gostima kod Lokomotive odigrao 1:1, a glavna tema nakon ovog kiksa ipak je bio Ivan Perišić

U 2. kolu SuperSport HNL-a Hajduk je u Kranjčevićevoj ulici odigrao 1:1 s Lokomotivom. 'Bili' su poveli golom Trajkovskog u 81. minuti, a bod domaćima donio je Duje Čop golom iz jedanaesterca u 99. minuti.

'Prvo poluvrijeme je bilo jako loše, negledljivo. U drugom poluvremenu smo imali tri čiste prilike. Livaja, Moufi i gol Trajkovskog. U ovom trenutku nemamo kadar za igrati svako tri dana. Znali smo da ćemo se ovdje mučiti. Moramo biti spremniji na ovaj ritam', rekao je trener Hajduka Gennaro Gattuso, a na pitanje o izbacivanju Ivana Perišića iz ekipe odgovara:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Prije 20 dana došao je moj ured i rekao da bi želio otići. Ako netko ne želi ostati, onda moram respektirati ostatak ekipe, a u svlačionici postoje pravila koja se moraju poštovati. Dao sam mu šansu da igra, 20 minuta, 35 minuta, 65 minuta. Ako neki igrač izrazi želju da želi otići može dovesti do krivih razmišljanja. Ovo nije zatvorena priča. On je i dalje tu.'

Je li Ivan Rakitić spreman za najveće napore?

'Nadam se, važan je igrač za nas. Nije dugo igrao ozbiljne utakmice. Vraća se u svoju formu. Promatramo kako se oporavlja i koliko će biti spreman za iduću utakmicu', kaže Gattuso te otkriva hoće li nešto mijenjati u četvrtak:

'Vidjet ćemo. Igrat će oni najbolji. Prvo moramo primiti ovaj udarac koji smo zadobili ovdje...'

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +22
Lokomotiva - Hajduk (11.8.2024.) 2. kolo SuperSport HNL Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar
Standings provided by Sofascore