MISTER KOMENTIRAO

Gattuso se oglasio nakon poraza od Radomlja; otkrio i gdje je Hajduk 'tanak'

05.07.2024 u 15:33

Bionic
Reading

Gennaro Gattuso s Hajdukom se priprema za novu sezonu SuperSport HNL-a; u svojoj prvoj prijateljskoj utakmici u Sloveniji izgubio je 0:1 od Radomlja. Nakon utakmice se osvrnuo na igru svoje momčadi i stanju u svlačionici

Hajdukov trener Gennaro Gattuso komentirao je poraz svoje momčadi na prvoj pripremnoj utakmici u Sloveniji. Hajduk je s 0:1 izgubio od Kalcer Radomlja.

'Kada se izgubi ne možete nikako biti zadovoljni, svjesni smo pogrešaka koje smo činili. Na nama je da radimo kao dosad i u tom procesu ispravljamo te greške. Moram zahvaliti igračima na angažmanu danas i bit će bolje u idućoj utakmici', rekao je na početku.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE

'Poprilično sam zadovoljan s ekipom, a znamo da nam nedostaju dva igrača i među njima Ivan Perišić. Tu su i centralni napadači, tu smo i poprilično tanki. Kad nam se oni priključe odmah ćemo ih uključiti u treninge, a sada njihove pozicije pokrivaju igrači kojima nije to baš prirodna pozicija. Imamo još poteškoća koje ćemo u hodu ispravljati', dodao je.

Ovako je odgovorio na pitanje o umoru:

'To mnogo utječe na nas u tom ritmu od dva treninga. Dosad smo odigrali tri prijateljska susreta i igrači su dobili po 45 minuta, a cilj je to dignuti na 60 minuta po utakmici. Normalno je da se igrači umaraju i da se taj umor osjeti. To će na koncu donijeti benefit momčadi. Tri boda u tablici se neće sama upisati', zaključio je.

Hajduk - Radomlje 0:1, pripremna utakmica, 3.7.2024. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport / Croatel