hoće li se nametnuti?

Gennaro Gattuso odahnuo; važan igrač Hajduka vratio se treninzima, ali...

24.10.2024 u 20:53

Bionic
Reading

Dobre vijesti stižu s Poljuda, Niko Sigur vratio se treninzima Hajduka nakon što je zbog ozljede prepona propustio je utakmicu sa Slaven Belupom

Prve vijesti s Poljuda govore kako trener 'bilih' Gennaro Gattuso na Niku Sigura može računati već za utakmicu s Lokomotivom (subota, 26. listopada, 16 sati, MAXSport1, MAXtv), no pitanje je koliko će ga uopće koristiti.

Naime, Sigur je ove sezone odigrao osam utakmica, ali je samo jednom startao u prvih 11 Hajduka (u SuperSport Hrvatskom nogometnom Kupu protiv Bilogore!). Zabio je Sigur jedan gol, u 4:1 pobjedi protiv Gorice.

Do dolaska Gennara Gattusa, Sigur je bio prva opcija na desnom boku, no dolaskom talijanskog stratega na Poljud to se promijenilo.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Prvo Siguru na ruku nije išla ozljeda gležnja koju je zadobio na pripremama, zbog toga je propustio obje europske utakmice protiv Torshavna, a nakon što se vratio u kadar uslijedila je nova pauza.

Zbog ozljede mišića zadnje lože uoči Ružomberoka propustio je utakmicu sa Slovacima te dvoboje protiv Varaždina i Istre 1961. U međuvremenu je poziciju desnog beka 'zakapario' Šimun Hrgović, a u veznom redu nedodirljivi su Ivan Rakitić i Filip Krovinović te je pitanje koliko će Sigur dobiti prilike u trenutnom odnosu snaga.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +15
Slaven Belupo - Hajduk (20.10.2024.) Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL
Standings provided by Sofascore