'izbušili' su ga

Zvijezda Bayerna na žestokom udaru legendi: Treba imati hrabrosti otići...

24.10.2024 u 19:37

Bionic
Reading

Barcelona je u srijedu u 3. kolu Lige prvaka pred svojim navijačima razbila minhenski Bayern 4:1, a nakon teškog poraza na udaru žestokih kritika našao se golman Bavaraca Manuel Meuer (38)

U komentaru za SkySports nakon utakmice o Manuelu Neueru je progovorio legendarni talijanski trener Fabio Capello. Nije imao milosti za svojevremeno jednog od najboljih svjetskih golmana...

'Kad neki golmani dođu do određene dobi, trebali bi imati hrabrosti otići u mirovinu', kazao je Capello izravno misleći na Neuera.

S Capellom se slaže i njemačka nogometna legenda Lothar Matthäus koji je Neueru savjetovao da završi karijeru prije nego što ugrozi svoj status klupske ikone Bayerna.

  • +10
Barcelona - Bayern München, Liga prvaka, 23.10.2024. Izvor: EPA / Autor: Alberto Estevez

'Ne želim Manuelu ništa loše, ali u ovom trenutku nije oslonac za momčad kao što je to bio prije. Manuel Neuer nije trenutno onaj Manuel Neuer. Više ne brani one lopte koje su prije bile neobranjive, promijenio se način na koji brani', kazao je Matthaüs za SportBild te dodao:

'Prije je predviđao svaku situaciju, imao je pogled na sve strane i mogao je graditi napade s preciznim pasovima. Trenutno ne može svojoj obrani dati toliko potrebnu sigurnost. To pokazuje i činjenica da brani tek nešto više od 40 posto udaraca u Bundesligi. Nadam se da će uskoro pronaći svoj stari ritam i povratiti samopouzdanje.'

Standings provided by Sofascore