supersport hnl

Trener Rijeke otkrio teško stanje u momčadi: Ozlijeđena su nam četiri igrača

24.10.2024 u 18:21

Bionic
Reading

Rijeka u 11. kolu SuperSport HNL-a na Rujevici pred svojim navijačima dočekuje Varaždin (subota, 26. listopada, 18.30 sati, MAXSport1, MAXtv). Susret je najavio trener Rijeke Radomir Đalović

Iza nogometaša Rijeke je niz od tri prvenstvena remija, dva su puta uzeli bod u gostima (Slaven Belupo i Lokomotiva), te su krajem rujna na Rujevici odigrali 0:0 s Hajdukom.

U utorak je Rijeka kao gost na svom terenu u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa pobijedila Bednju 3:0, a već u subotu će u 11. kolu SuperSport HNL-a dočekati Varaždin (18.30 sati, MAXSport1, MAXtv).

'Čeka nas zahtjevna utakmica, na drugoj strani je Varaždin kao ozbiljna momčad koja je osvojila 15 bodova. Imaju i odličnog trenera Nikolu Šafarića i u dosadašnjem dijelu prvenstva pokazali su se čvrstim sastavom', kaže Radomir Đalović i napominje:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Primili su i jako malo golova.'

No, Rijeka prije svega gleda na sebe...

'Meni je puno bitnije kako ćemo mi izgledati u subotu. Usprkos zdravstvenim problemima koje imamo nakon Kupa, očekujem da budemo na dobroj razini i uz pomoć navijača ostvarimo pobjedu', nada se Đalović kojeg brinu brojne ozljede u momčadi:

'Andrić je dobio manji potres mozga i nije trenirao. Smolčić ima problem s mišićem, a Perica s leđima, Posavec je i dalje van stroja, dali smo mu da malo bude s obitelji.'

  • +39
NK Lokomotiva - NK Rijeka (18.10.2024.) Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL
Standings provided by Sofascore