tako se to radi!

Veliko priznanje za Dinamo i Stefana Ristovskog koji je izabran u momčad kola Lige prvaka

24.10.2024 u 18:13

Bionic
Reading

Dinamo je u srijedu navečer u gostima pobijedio Red Bull Salzburg 2:0, a igračem utakmice proglašen je Stefan Ristovski. Sad mu je stigla još jedna više nego zaslužena nagrada

Fantastičnu je utakmicu odigrao Dinamo u Salzburgu, a Stefan Ristovski je doktorsku partiju okrunio s dvije asistencije - prvo Kulenoviću u 49. minuti za 1:0, a potom i Petkoviću u 84. minuti za konačnih 2:0 i veliku pobjedu 'modrih'.

Više nego zasluženo je Stefan Ristovski proglašen igračem utakmice, a danas je za njega i za Dinamo stiglo novo veliko priznanje - izabran je u najbolju momčad 3. kola Lige prvaka!

Uz Ristovskog su mjesto u najboljih 11 izborili i Vinicius Junior koji je zabio hat-trick u 5:2 preokretu Real Madrida protiv Borussije Dortmund te Raphinha koji je za Barcu zabio tri gola u 4:1 pobjedi protiv Bayerna (4:1). U vrhu napada je Aston Villin Kolumbijac Duran.

Na golu idealne momčadi 3. kola je Juventusov Mattia Perin, obranu uz Ristovskog čine Atalantin Isak Hien, Gironin Miguel Gutierrez i Cityjev John Stones, a u veznome su redu Interov Nicolo Barella, Milanov Tijjani Reijnders te Japanac Takumi Minamino iz Monaca.

'Stvarno velika pobjeda. Nakon utakmice sam saznao da smo nakon 26 godina osvojili tri boda na gostujućem terenu u Ligi prvaka. Ponosan sam što sam dio te momčadi', rekao je Ristovski za Dinamov YouTube kanal te naglasio:

'Definitivno mi nismo zalutali u ovo natjecanje. Nakon onakvog šoka u Münchenu vratili smo se na pravi put i trebamo nastaviti ovako, s ovakvim samopouzdanjem. Imamo veliku kvalitetu i zasluženo smo pobijedili.'

  • +7
Liga prvaka: Red Bull Salzburg - Dinamo, slavlja igrača Dinama Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic
Standings provided by Sofascore