HAJDUK POD IMPERATIVOM

Gennaro Gattuso uoči najtežeg ispita na Hajdukovoj klupi radi čak tri promjene

15.08.2024 u 10:05

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka ovog četvrtka od 21 sat (MAXSport 1, MAXtv) pred svojim navijačima traže pobjedu protiv Ružomberoka, a koja bi im otvorila vrata play-offa Konferencijske lige

Nakon 'mršavih' 0:0 u prvoj utakmici 3. pretkola kod slovačke momčadi, potom i remija 1:1 kod Lokomotive, jasno je i treneru Gennaru Gattusu da u svojoj momčadi mora nešto mijenjati.

Naravno, kako više na raspolaganju nema ni iskusnog internacionalca Ivana Perišića, kadar nije previše širok. No, što je, tu je i talijanski trener od igrača koji su mu na raspolaganju mora sastaviti momčad koja večeras mora pobijediti Slovake.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Bili se muče, teško stvaraju gol-prilike, a ako njih nema, onda se teško i postižu pogoci. I zato je za očekivati da talijanski stručnjak napravi nekoliko promjena u početnom sastavu.

Gotovo je sigurno da se Niko Sigur vraća u početni sastav. Najvjerojatnije na poziciju desnog beka, što znači da na klupu seli Fahd Moufi, jer njegova prezentacija protiv Lokomotive bila je daleko od idealne.

Iz početnih 11 izostavljen bi mogao biti Anthony Kalik, jer kao krilni igrač nije od prevelike pomoći.

Nakon pogotka protiv Lokomotive blizu početnog sastava je i Aleksandar Trajkovski. Ukoliko igrač iz Sjeverne Makedonije uistinu krene, vrlo vjerojatno bi iz početnih 11 ispao netko od veznjaka (Filip Krovinović?).

Dakle, ovo bi mogao biti sastav Hajduka za ogled s Ružomberokom: Lučić, Sigur, Uremović, Šarlija, Melnjak, Rakitić, Pukštas, Bamba, Sahiti, Trajkovski, Livaja.

Ružomberok - Hajduk 0:0 (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport