neugodni ružomberok

Uremović najavio utakmicu koja će definirati sezonu Hajduka: Nemamo pritiska

14.08.2024 u 13:35

Bionic
Reading

Uz Gattusa, na konferenciji je javnosti obratio i stoper Filip Uremović, koji je komentirao trenutnu situaciju u klubu i pripreme za ključnu utakmicu.

Hajduk se već na samom početku nove sezone našao u turbulentnom razdoblju. Ivan Perišić najavio je svoj odlazak iz kluba nakon sukoba s trenerom Gennarom Gattusom, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Uslijed tih događanja, trener Hajduka održao je konferenciju za medije, na kojoj se, osim o Perišićevom odlasku, govorilo i o nadolazećoj uzvratnoj utakmici 3. pretkola Konferencijske lige protiv Ružomberoka, koja je zakazana za četvrtak u 21 sat. Zajedno s trenerom Hajduka se javnosti obratio i stoper Filip Uremović.

'Svlačionica je spremna za sutra, a trener će komentirati sve vezano za Ivana Perišića. U prošloj utakmici smo se branili, nije nam cilj povući se nikad, ali nekad to tako mora biti. Primili smo gol i nadamo se da se takve stvari neće ponoviti. Treba nam pobjeda u ovoj uzvratnoj utakmici. Neke stvari možemo poboljšati, Imamo sutra adute za pobijediti u utakmici.'

  • +8
Trening HNK Hajduk, 14.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'U prvoj se utakmici nismo branili. Htjeli smo napasti. Bilo je situacija u kojima nismo uspjeli zabiti. Na kraju su oni imali bolje šanse od nas, ali nadam se da ćemo sutra gledati drugačiju utakmicu. Nemamo pritiska. Svi znamo da smo bolja ekipa od njih. Navijači nam moraju biti dodatan forte za prolazak dalje', rekao je Uremović na konferenciji za medije.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport