ništa od superkupa

Vrisak i ozljeda na koju i Modrić nije ostao ravnodušan; ovako izgleda koljeno Camavinge

14.08.2024 u 11:18

Bionic
Reading

Veznjak Reala ozlijedio je koljeno na treningu prije večerašnje utakmice UEFA-inog Superkupa protiv Atalante, koja se igra u 21 sat i zbog toga neće nastupiti u Varšavi.

Španjolski mediji potvrdili su da Camavinga neće igrati u predstojećoj utakmici nakon što je tijekom treninga, u duelu s Aurelienom Tchouamenijem, izgubio ravnotežu, proklizao i osjetio bol u lijevom koljenu. Pao je na travnjak s bolnim vrisakom i neko vrijeme ostao ležati.

Liječnička služba kluba pružila je pomoć Camavingi na terenu prije nego što je samostalno napustio trening. Sumnja se na ozljedu ligamenata, a točna priroda ozljede i trajanje oporavka francuskog veznjaka bit će poznati nakon dodatnih pretraga.

Bol koju je Camavinga doživio bila je očigledna, što se moglo čuti iz njegovog vriska i vidjeti po reakcijama njegovih suigrača. Luka Modrić se, vidjevši stanje svog 21-godišnjeg suigrača, samo uhvatio za glavu.

Nakon treninga, Camavinga je napustio stadion u Varšavi s čvrsto imobiliziranim koljenom, što je zabilježeno na snimkama španjolskih novinara koji su ga čekali.

Camavinga je u Real Madridu od 2021. godine, kada je za 30 milijuna eura stigao iz Rennesa. Do sada je za Real odigrao 145 utakmica, postigavši dva gola i upisavši osam asistencija.