ŠPANJOLAC U MAKSIMIRU

Dinamo dogovorio sjajan transfer iz kojeg može samo profitirati

14.08.2024 u 12:30

Bionic
Reading

Španjolac Jan Oliveras, koji je preko Espanyola i Barcelone stigao do Rome, ove je srijede obavio liječnički pregled te postao igrač zagrebačkog Dinama. Doduše, ne formalno jer je iz Vučice u Zagreb došao na posudbu

Kako javlja Fabrizio Romano, Jan Oliveras potpisao je danas za Dinamo Zagreb, te je postignut dogovor s AS Romom. U Dinamu će imati 'pokrivenu plaću', a ako zadovolji čelnike Modrih, postoji i klauzula o kupnji od 1,5 milijuna.

Oliveras je ponikao u Espanyolu pa s 12 godina prešao u Barceloninu školu nogometa i prošao četiri godine famozne La Masije. Kad mu je bilo 16, dovela ga je Roma, ali u žestokoj konkurenciji još nije dobio pravu priliku među seniorima. Bio je i španjolski juniorski reprezentativac.

U Dinamu će se za minutažu na lijevom boku boriti s Japancem Takuyom Ogiwarom, a tu poziciju može pokriti i Francuz Ronael Pierre Gabriel.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Oliveras je već šesto pojačanje ovog ljeta, jer u Maksimir su stigli Marko Pjaca, Raul Torrente, Samy Mmaee, Lukas Kačavenda i Juan Cordoba.