IZDAO SI SUIGRAČE...

Gotovo? Mourinho se obrušio na svog najboljeg igrača

03.05.2014 u 12:18

Bionic
Reading

Oko Josea Mourinha rijetko je dosadno. Trener Chelseaja je nakon ispadanja iz Lige prvaka 'na zub uzeo' igrača koji je proglašen najboljim mladićem Premiershipa i poručio mu da su upravo zbog njega navijači Atletica slavili na Stamford Bridgeu

Nakon razočaravajućeg poraza u Londonu i ispadanja u polufinalu Lige prvaka belgijsko krilo Eden Hazard je izjavio kako Chelsea nije prošao dalje zbog defanzivne taktičke postavke slavnoga Mourinha.

Vjerojatno je i sam znao da odgovor neće dugo čekati. Tko god je taknuo u Mourinha, brzo je dobio odgovor.

'Neću komentirati izjavu o strategiji, ali uopće me ne čudi da je ona došla baš od Edena,' počinje Mourinho i objašnjava:

'On je igrač koji ne zna što je žrtva za momčad. Uvijek ćete ovakve stavove čuti baš od ljudi koji će suigrača ostaviti na cjedilu kao što je on napravio kod gola Atletica za 1:1. A da smo na poluvrijeme otišli s prednošću, igrao bi se sasvim drugačiji nastavak dvoboja,' podvlači neupitnu istinu Mourinho i nastavlja se obračunavati s Belgijancem koji je proglašen najboljim mladim igračem Premiershipa ove sezone.


'Eden je tip igrača koji nije mentalno spreman 'poginuti' za suigrača koji mu na beku čuva leđa. Pogledajte samo prvi gol koji smo dobili i bit će vam savršeno jasno zašto smo ga dobili. Savršena momčad ne može si priuštiti takve greše kakvu je on napravio.'

Za kraj je Mourinho naglasio.

'Nisam nimalo zadovoljan. Pričam s njim cijelu sezonu, ali ne dobivam željeni rezultat na terenu...'

Pričat će i dalje, ali ova situacija još je jedan poticaj PSG-u da krene u poslovnu ofenzivu jer su Hazarda odavno podvukli kao veliku želju u ljetnom prijelaznom roku.