KRITIKE MU TEŠKO PALE

Guardiola izgubio živce: Juve nije seoska momčad!

24.02.2016 u 10:32

Bionic
Reading

Sumnja u kondiciju i mentalitet nogometaša Bayerna u dvoboju protiv Juventusa naljutila je Pepa Guardiolu...

Bayern je imao dva pogotka prednosti u utorak u Torinu, no dvoboj je na kraju završio 2:2. U njemačkim medijima vlada blago razočaranje jer je bavarski klub mogao dotući suparnika, no stručni stožer ne dijeli njihovo mišljenje.

'Naš nastup je bio sjajan. Sve čestitke igračima. Bila je to jedna od mojih najboljih utakmica u trenerskoj karijeri. No, jasno je bilo da će i Juventus imati prilika. Ne smijemo zaboraviti da su prošle godine igrali u finalu,' izjavio je Pep Guardiola, a onda izgubio živce kad je dobio pitanja puna sumnje u kondiciju i mentalitet njegove momčadi:

'Znam da će se sada govoriti o kondiciji. Ali to je sranje. Za mene ključan je mentalitet, to je ključno. Nismo igrali protiv seoske momčadi, nego protiv četverostrukog prvaka Italije i finalista Lige prvaka. Vi kažete da smo izgubili karakter, ali baš suprotno je slučaj.'

'Nisam ni očekivao da Juventus neće zapucati po golu. Šteta kako je utakmica završila, ali svejedno sam jako sretan. Imali smo loptu, prilike i zabijali golove,' tvrdi katalonski trener koji se nada prolasku u četvrtfinale.