konferncijska liga

Hajduk im u dvije utakmice nije uspio zabiti, a sad su im Armenci utrpali tri komada

20.08.2024 u 20:46

Bionic
Reading

U prvoj utakmici doigravanja za plasman u Konferencijsku ligu nogometaši armenskog Noaha su na svom terenu u Abovjanu svladali slovački Ružomberok, koji je u 3. pretkolu izbacio Hajduk, 3-0

Golove za domaće postigli su Gregorio (4), Manveljan (81-11m) i Aias (90+5), a uzvrat je sljedećeg tjedna u Slovačkoj.

Utakmica je prekinuta u 68. minuti pri vodstvu domaćina 1:0 zbog nestanka struje. Reflektori na stadionu su se ugasili te je došlo do prekida, no susret je nakon nekog vremena nastavljen.

Sad je tek jasno kakvu je priliku propustio Hajduk koji u dvije utakmice 3. pretkola Konferencijske lige protiv Ružomberoka nije uspio zabiti gol. Da stvar bude još i gora, 'bili' su ispali zbog nesretnog autogola Zvonimira Šarlije.

S druge strane, armenski Noah je ambiciozna momčad koji mahom čine portugalski internacionalci, a vodi ih portugalski trener Rui Mota (45) koji je prošle sezone bio trener juniora Šibenika.

  • +14
Hajduk - Ružomberok, igrači Hajduka nakon poraza, 15.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

U 3. pretkolu KL Noah je iznenađujuće izbacio grčki AEK, a sada su Mota i njegovi Portugalci 'smotali' taj nesretni Ružomberok, utrpali su Slovacima tri komada i mirno idu na uzvrat.

Hajduk? 'Bili' se spremaju za nedjelju jer ih u 4. kolu SuperSport HNL-a čeka gostovanje kod 'uvijek neugodne' Istre 1961 u Puli (25. kolovoza, 18.15 sati, MAXSport1, MAXtv).

  • +53
Hajduk - Ružomberok, Konferencijska liga, 3. pretkolo, 15.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic