znali su, ali...

Luka Modrić ovom je odlukom šokirao sve u Realu; odmah je sazvan krizni sastanak

20.08.2024 u 17:11

Bionic
Reading

Španjolski mediji doznaju kako je u ponedjeljak u trening kampu Valdebebas održan krizni sastanak između Luke Modrića (38) i stručnog stožera Real Madrida. Za sve je 'kriv' Modrić koji je odlučio i dalje igrati za hrvatsku reprezentaciju

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez nadao se kako će Luka Modrić (38) objaviti kraj reprezentativne karijere, no onda je u ponedjeljak doživio šok jer se kapetan 'vatrenih' našao na popisu izbornika Zlatka Dalića koji na njega i dalje računa u utakmicama Lige nacija.

Za sada nikome nije jasno zašto je Pereza ova vijest tako iznenadila jer Modrić je još ranije razgovarao s trenerom Carlom Ancelottijem i stručnim stožerom te čelnicima kluba te im je jasno dao do znanja da će i dalje igrati za Hrvatsku.

No, predsjednik Florentino Perez misli kako će to biti veliki problem za Real s obzirom na napornu sezonu i gust raspored 'kraljeva' pa je odmah u ponedjeljak sazvao krizni sastanak s Modriće, Ancelottijem i stručnim stožerom.

  • +20
Mallorca - Real Madrid, španjolska liga, 18.8.2024. Izvor: Profimedia / Autor: LGM / Panoramic / Panoramic / Profimedia

Španjolski mediji tvrde kako u Realu i dalje maksimalno poštuju Modrićevu odluku da nastavi igrati za reprezentaciju, ali u isto vrijeme napominju kako taj njegov potez nikako ne pomaže momčadi.

'Nitko iz Reala neće natjerati Modrića da prestane igrati za reprezentaciju, ali istina je da on ovom odlukom klubu ne radi nikakve usluge', navodi Defensa Central te tvrdi kako je trener Ancelotti od ranije znao da se Modrić neće oprostiti od 'vatrenih', ali je Lukina odluka da se odazove Zlatku Daliću ipak bila 'hladan tuš' za predsjednika Florentina Pereza.