MALLORCA - REAL 1:1

Navijači Mallorce ovim riječima provocirali Modrića; nogometni fanovi u nevjerici

19.08.2024 u 08:49

Bionic
Reading

Real Madrid predvođen Kylianom Mbappeom prosuo je bodove već u prvom kolu Primere. Branitelj naslova odigrao je 1:1 kod Mallorce.

Luka Modrić, 38-godišnji kapetan Reala, u igru je ušao u 63. minuti, deset minuta nakon izjednačujućeg gola Vedata Muriqija. Modrić je izveo nekoliko kornera, a komentator je otkrio da su ga navijači Mallorce provocirali prilikom izvođenja.

'Modriću, gotov si', skandirali su navijači Mallorce, a njihovo provociranje izazvalo je nevjericu kod nogometnih fanova diljem svijeta.

'Smiješno... Pa Modrić je napravio 10 puta više u karijeri nego Mallorca u svojoj povijesti', 'Ovi smiješni navijači ismijavaju takvu veličinu. Jako bih volio da asistira iz kornera za pobjednički gol', 'Modrić je veći od Mallorce i to mora boljeti navijače tog kluba', 'Tužno je provocirati takvu ikonu', samo su neki od komentara s društvenih mreža.

Podsjetimo, Modrić je stigao u Real 2012. godine iz Tottenhama i prošlog tjedna je postao najtrofejniji igrač u povijesti madridskog kluba nakon što je kao kapetan podigao trofej u europskom Superkupu. Kapetanu hrvatske reprezentacije to je bio 27. trofej u Realu.