što se događa?

Nakon Ramona Miereza Osijek napušta još jedan stožerni igrač; već je u Poljskoj...

20.08.2024 u 18:57

Bionic
Reading

Osijek nakon ispadanja iz borbe za Konferencijsku ligu nastavlja rasprodaju svojih glavnih igrača. Ramon Mierez već je bivši, a sad Opus Arenu napušta i jedan od stožernih igrača Darko Nejašmić (25)

Već je neko vrijeme jasno kako je Darko Nejašmić (25) nezadovoljan u redovima Osijeka. Sjajni defenzivni veznjak jedan je od najvažnijih igrača Osijeka ima ugovor do ljeta 2025. godine, a novi nije potpisao.

U međuvremenu je klub napustio Ramon Mierez, a na Opus Areni više ne stanuju ili su od ranije otpisani Duarte, Živković, Prekodravac i Fućak. Sad će im se, kako se čini, pridružiti i Nejašmić.

Za njega je od ranije zainteresirana varšavska Legija, no prve ponude koje su stigle iz Poljske Osijek je glatko odbio. Nadali su se kako će ipak izboriti plasman u Konferencijsku ligu i najozbiljnije su računali na Nejašmića koji je jedan od glavnih igrača ove momčadi Osijeka.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

No, Konferencijska liga je ostala samo pusti san, a Nejašmić je odlučio kako je vrijeme za novu sredinu. U Osijeku njegovom odlukom nisu zadovoljni, sportski direktor Jose Boto navodno je odlučio stopirati njegov odlazak, ali...

Mađarski vlasnici su ipak oni koji odlučuju te se čini kako će Darko Nejašmić na kraju ipak napustiti Osijek. Navodno je već u Varšavi i pregovori s Legijom su u završnoj fazi, Osijek praktički više ne može spriječiti njegov odlazak.

  • +38
Gorica - Osijek, SuperSport HNL, 18.8.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL
Standings provided by Sofascore