nije impresioniran

Bahate izjave bivšeg napadača Qarabaga sigurno će dodatno motivirati igrače Dinama

20.08.2024 u 16:33

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama večeras od 21 sat na Maksimiru igraju prvu utakmicu doigravanja za plasman u Ligu prvaka protiv azerbajdžanskog prvaka Qarabaga. Susret je za azerbajdžanske medije najavio Zaur Ramazanov (47), nekadašnji napadač Qarabaga koji je 2007. godine zabio Dinamu u dresu Khazara

Dinamo je 2007. godine u borbi za Ligu prvaka igrao protiv azerbajdžanskog Khazar Lankarana. 'Modri' su na kraju izbacili Azere, a ka Khazar je tada Dinamu zabio Zaur Ramazanov koji je kasnije igrao i za Qarabag.

Ramazanov je sada za azerbajdžanske medije najavio večerašnji susret s Dinamom, a njegove bi bahate izjave trebale biti dodatni motiv nogometašima hrvatskog prvaka.

'Sadašnji Dinamo je vrlo dobar protivnik za Qarabag. Gledao sam njihovu utakmicu protiv Osijeka u hrvatskom prvenstvu. Blago rečeno, nisu me impresionirali', kazao je Ramazanov i optimistično najavio:

'Qarabag ih može pobijediti. Moguće je igrati protiv njih i doći do pobjede. Vjerujem da naš prvak može parirati ovom protivniku.'

  • +33
Dinamo - Šibenik (16.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

Mislite da je optimistični Ramazanov ovdje stao? Prevarili ste se...

'Usudio bih se čak reći da bi ishod dvoboja mogao biti odlučen već u prvoj utakmici u Zagrebu. Qarabag igra smirenije na gostovanjima', tvrdi Ramazanov te nastavlja u istom tonu:

'Ne bi me iznenadilo da Qarabag u utorak pobijedi rezultatom 2:0. U svakom slučaju, pitanje prolaska dalje moglo bi biti riješeno već u Zagrebu', zaključio je optimistično nekadašnji napadač Qarabaga Zaur Ramazanov.