EVO GDJE GLEDATI

Hajduk kreće u obranu Kup naslova bez šestorice igrača; Omladinac izaziva Livaju

13.09.2023 u 05:42

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka u srijedu s početkom u 16 sati u Slavonskom Brodu igraju s Omladincem iz Gornje Vrbe u okviru 1/16 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa (MAXSport 1, MAXtv)

Susret je najavio pomoćni trene Adnan Čustović kojem će ovo biti posljednja od pet utakmica u kojoj na klupi mijenja suspendiranog glavnog trenera Ivana Leku.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Moramo ući ozbiljno u utakmicu, da budemo koncentrirani kao što smo bili ja početku sezone. Cilj nam je obraniti trofej u Kupu, već dvije godine smo osvajači. I ove sezone ulazimo s ciljem da ga osvojimo. Osvojili smo dvije godine zaredom, zašto ne bi i treći put', kazao je trener Čustović pa se osvrnuo na potencijalni sastav koji će istrčati na travnjak stadiona "Stanko Vlainić Dida" u Slavonskom Brodu.

'Još uvijek ćemo vidjeti hoće li biti promjena u sastavu. Mislim da puno naših navijača živi u Slavoniji. To smo već i ranije vidjeli. Očekujemo pun stadion, da nas bodre i dovedu do nove pobjede', dodao je pomoćni trener Bijelih.

Kako javlja Dalmatinski portal zbog lakših ozljeda u Splitu su ostali Lovre Kalinić, Filip Krovinović i Leon Dajaku, a ozlijeđen je i Ismael Diallo.

Kalinić, Krovinović i Dajaku trebali bi biti spremni za Goricu, dok će Diallo propustiti i taj susret.

U Slavonskom Brodu neće biti ni Nike Sigura te Filipa Čuića. Sigur je s hrvatskom mladom reprezentacijom, dok je Čuić dio mlade izabrane vrste Bosne i Hercegovine.

Očekuje se da bi prve minute u dresu Hajduka u Slavonskom Brodu mogli odigrati Filip Uremović i Mihael Žaper.

Domaćini s druge strane imaju samo jednu želju. Kako su poručili preko društvenih mreža žele napraviti iznenađenje ili bar zakomplicirati stvari pa da na teren izađe i najbolji igrač lige Marko Livaja.