NASTAO JE PROBLEM

Hajduk prodao sve pretplate, dio navijača je ogorčen: Nije u redu...

16.07.2024 u 12:00

Bionic
Reading

HNK Hajduk je jutros preko društvenih mreža objavio vijest koja je razočarala dio njegovih navijača

'Poštovani navijači,

zaključno s jučerašnjim danom, pretplatnici iz prošle sezone, obnovili su preko 15 tisuća pretplata.

Kao što smo prethodno i najavili, broj pretplata dostupnih u slobodnoj prodaji ograničen je na 15 tisuća zbog potencijalnog izvođenja radova na krovištu Poljuda, što može rezultirati ograničavanjem kapaciteta na tribini na kojoj se izvode radovi u određenom razdoblju. Zato od danas nema dostupnih pretplata u slobodnoj prodaji.

Hvala na razumijevanju', piše u klupskoj objavi.

Podsjetimo, Hajduk je kupovanje pretplatničkih ulaznica prošle sezone zaustavio kada je dosegnuta brojka od 20 tisuća, koja debelo prelazi polovicu kapaciteta stadiona. Problem koji se javlja je činjenica da dio pretplatnika bira utakmice ili bude spriječen doći, pa se zna dogoditi da i na rasprodanom stadionu bude praznih mjesta. Ove sezone, kako je i objašnjeno iz kluba, išlo se s 15 tisuća pretplata, a samo jučer planulo ih je 2,5 tisuće. Dio onih koji su lani imali pretplatu tako je zbog potencijalnih radova na krovištu izvisio.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Hajduk - Fenerbahče 1:0, pripremna utakmica, 10.7.2024. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport / Croatel

Komentari navijača bili su šaroliki, no kod velikog dijela se osjetila ogorčenost:

'Nije u redu da su preplatu opet kupili ljudi koji su prošle godine na Poljudu bili svega tri puta, a ima ih u ovih 15 tisuća barem jedna do dvije tisuće. To ste tribali i mogli riješit.' 'Totalni amaterizam. Najbolje sanirat krovište kad bude derbi pa ogradit sedam tisuća mjesta radi sigurnosti, niste sanirali 10 godina ništa i baš ćete sad!'

'U Engleskoj (Liverpool) ako imaš pretplatu, a ne dođeš na 14 domaćih utakmica gubiš pretplatu i mogućnost obnove. Mislim da je vrijeme za to...'

'A zašto se nije mogla obnovit pretplata sinoć od 22:30 do ponoći? Kao greška u sustavu...'

'Dobro ste to organizirali.'

  • +55
Hajduk - Fenerbahče, pripremna utakmica, 10.7.2024. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Ovo je samo dio negativnih i ironičnih komentara navijača Hajduka koji istovremenu upozoravaju da se bliži početak sezone, a da nema pojačanja u momčadi.

Uz sve ove kritike činjenica je da je Hajduk opet prodao sve predviđene pretplata i da dugogodišnje čekanje na osvajanje naslova prvaka Hrvatske ni malo ne umanjuje interes za Bijelima.

>> Objavljena je satnica 1. kola SuperSport HNL-a; evo gdje gledati utakmice nove sezone

Standings provided by Sofascore