PRIJE VARAŽDINA

Hajduk se okreće Kupu, u srijedu gostuje u Bjelovaru kod starog znanca

28.10.2024 u 12:30

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka u srijedu s početkom u 14 sati igraju protiv Mladosti iz Ždralova na Gradskom stadionu u Bjelovaru u utakmici osmine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

Bijeli su posljednji susret odigrali u subotu kada su na Poljudu slavili protiv Lokomotive rezultatom 2:1 te nakon 11. prvenstvenog kola dodatno povećali svoju prednost pred konkurentima na vrhu tablice.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

U ovom tjednu momčad trenera Gennara Gattusa očekuju dva gostovanja jer nakon utakmice u Bjelovaru, u nedjelju Hajduk gostuje kod Varaždina u okviru 12. kola SuperSport HNL. 

Mladost iz Ždralova trenutno se natječe u Drugoj NL (treći razred hrvatskog nogometa) te nakon 10 odigranih kola drži prvo mjesto prvenstvene tablice. Vodi ih trener Tihomir Bradić, a njegova momčad u dosadašnjem dijelu sezone upisala je osam pobjeda, dva remija i jedan poraz. U posljednjoj utakmici s 3:2 su svladali Dugo Selo u gostima. 

Hajduk je u 1/16 finala Kupa s 4:0 svladao Bilogoru 91 u Grubišnom Poljud, dok je Mladost iz Ždralova u istoj fazi natjecanja s 2:0 slavila u gostima kod Jadrana iz Poreča.

Bit će ovo treći put da se Hajduk sastaje s ekipom iz Ždralova u Kup natjecanju. Prvi put 2006. godine Bijeli su slavili s 3:0, a 2022. godine Hajduk je u gostima pobijedio s 2:0.

  • +18
NK Hajduk - NK Lokomotiva (26.10.2024.) Izvor: Pixsell / Autor: Sime Zelic/PIXSELL

Glavni sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Đakova, pomagat će mu Kristijan Novosel iz Valpova i Dino Knez iz Osijeka, a četvrti sudac je Antonio Škobić iz Osijeka. 

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.