HRABRI OSIJEK ŠOKIRAO

Hajdukov trener u očaju: To si ne smijemo dopuštati!

01.03.2016 u 22:23

Bionic
Reading

Nakon šokantne završnice i konačnih 2:2 na Poljudu svoj stav o utakmici su iznijeli treneri Osijeka Zoran Zekić i Hajduka Damir Burić

'Bili smo kudikamo hrabriji, to je Osijek kakav bi ja želio vidjeti cijelu utakmicu i u Gradskom vrtu i na gostovanjima. Na tome radimo, takav nam je intenzitet treninga i zahtjevi… Danas smo zabili u 95. minuti, a zaslužili smo zabiti i prije. Ali nakon svih nedaća i situacije u kojoj se nalazimo skidam kapu svojim igračima,' kaže gostujući trener Zoran Zekić koji je na Poljud došao bez petorice ozlijeđenih igrača.

'Vratili su vjeru u sebe i mene i ako ovako budemo nastavili neće biti bojazni za ostanak u ligi. Malo nam nedostaje ritma, ali vjerovao sam im i kada su nas 'ispraćali sa tugom'. Tako to u sportu često biva. Sada idemo u Rijeku pokušati odigrati još jednu dobru utakmicu,' uz smiješak dodaje Zekić.


Domaći strateg Burić nije imao razloga za vedro lice.

'U prvom dijelu smo izgledali zadovoljavajuće, dok je u nastavku lopta bila više u zraku nego na podu. Ni mi nismo igrali prema dogovoru i ne možemo biti zadovoljni prikazanim, ali ni to nije razlog za primiti gol u zadnjoj sekundi. To se ne smije dogoditi bez obzira što se događalo ranije,' kaže splitski trener i dodaje:

'Neiskustvo nas je dovelo do ovog razočaranja, moramo privoditi utakmice sigurnije kraju ali plaćamo 'cijenu odrastanja' i nadam se da ćemo brzo učiti iz ovih lekcija. Htjeli smo zabiti treći gol, ali dogovoreno se nije vidjelo na terenu. Da smo unatoč svim nedostacima kući otišli s 2:1 sve bi bilo u redu, ovako je razočaranje veliko,' iskren je Burić za kraj.