PREGRŠT EMOCIJA

Hajdukova objava najavljuje Pukštasov oproštaj od Poljuda?

18.08.2024 u 15:47

Bionic
Reading

Ljetni prijelazni rok u Ligama tzv. 'petice' traje do 30. kolovoza. A kako se zna da su tamo i najbogatiji klubovi Starog kontinenta, jasno je da do tog datuma - ako žele dobru cijenu, odnosno minimalno osam do deset milijuna eura, Rokas Pukštas napušta Hajduk

Pred nogometašima Hajduka ove je nedjelje (18.50 sati, MAXSport 1, MAXtv) utakmica 3. kola SuperSport HNL-a, a u kojoj će na Poljudu dočekati Varaždin.

Jasno, nakon poraza od Ružomberoka i ispadanja iz Konferencijske lige, pred Gattusovom momčadi je imperativ, odnosno osvajanje sva tri boda.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

navijači će sigurno dodatno vršiti pritisak, jer sigurno se ne mire s ovakvim stanjem u svojem klubu. A da nije dobro, potvrdio je i predsjednik kluba Ivan Bilić, koji je i najavio da bi do kraja prijelaznog roka - vrlo vjerojatno - mogao biti prodan i Rokas Pukštas.

No, u Ligama petice, u kojima ima najviše novca, prijelazni rok završava 30. kolovoza, što pak znači da bi se danas 19-godišnji Rokas Pukštas mogao oprostiti od poljudskog stadiona. A možda čak i od Hajduka.

U sljedećem kolu Hajduk je gost u Puli, dok 31. kolovoza dočekuje Osijek. No, taj je datum već iza kraja prijelaznog roka.

Znakovito je i to što je baš Hajduk u najavi ove utakmice, kao glavnog 'junaka' stavio upravo mladog Amerikanca.