FEŠTA NA DRAVI

Hat-trick Mandže pred oduševljenim Osječanima

30.05.2014 u 20:52

  • +13

Strast za nogometom, reprezentativci se družili s navijačima

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativci su se družili s navijačima u Osijeku i tako uveličali akciju 'Strast za nogometom'

Rano poslijepodne u Osijeku obilježila je akcija Hrvatskog Telekoma Strast za nogometom koja je na Trg slobode dovela 500-injak (uglavnom mlađih) navijača. Dan uoči posljednje utakmice pred odlazak u Brazil (Hrvatska - Mali, Osijek, subota, 16 sati) navijače su došli pozdraviti izbornik Kovač, te njegove jake snage: Stipe Pletikosa, Darijo Srna, Ivica Olić, Mario Mandžukić i Ivan Rakitić.

Od jedan sat počeli su se okupljati navijači koji su odmjeravali snage u stolnom nogometu i snazi udarca. U takvim situacijama u Slavoniji uvijek morate oči držati otvorenima, nikada ne znate iz kojeg će sokaka doći idući vođa navale reprezentacije. Nepresušno vrelo...

Kulminacija je uslijedila kada su na pozornicu došli nogometne zvijezde. Djeca su se istezala na prste da vide igrače za koje će zdušno navijati u Brazilu.

'Ne mogu vam opisati koliko mi je drago da smo opet u Osijeku među najboljim navijačima,' rekao je kapetan Srna, a Slavonac Olić je zaželio nogometnu feštu protiv Malija.

Dijelile su se potpisane majice i ulaznice za dvoboj, a pobjednici prethodno održanog turnira u stolnom nogometu Robert Jelić i Josip Hvalec dobili su priliku okušati snage protiv Srne i Mandžukića za kojim su čitavim putem odzvanjale ovacije navijača. Domaćini su poveli 1:0, no Mandžukić je zabio tri gola, priključio se i Srna i Osječani su svojim herojima nakon konačnih 5:2 morali priznati da su bolji.

Igrači su se nakon toplih pozdrava okrenuli nogometnim obavezama uoči dvoboja s Malijem, a oči veličine Velebita kod okupljene djece najbolji su dokaz da ovakve akcije - uvijek uspiju.

O ponudama HT za nogometno prvenstvo više na: https://www.hrvatskitelekom.hr/promotivne-akcije/nogomet