urnebesni intervju

Heroj Ante Rebić na mukama: Njemački jezik mu nije jača strana!

20.05.2018 u 09:28

Bionic
Reading

Nakon pobjede Eintrachta u finalu Kupa protiv Bayerna najviše se piše o Anti Rebiću koji je od njemačkih medija dobio najveću moguću ocjenu za svoj nastup, a izbornik Zlatko Dalić mora da je zadovoljan uoči početka Svjetskog prvenstva...

'Rebić je pokazao braničima Bayerna koliko su spori,' pišu njemački mediji dan nakon senzacionalnog trijumfa kluba iz Frankfurta u finalu Kupa i prve osvojene titule u ovom natjecanju nakon punih 30 godina.

  • +3
Finale njemačkog Kupa: Eintracht - Bayern Izvor: Pixsell / Autor: Soeren Stache/DPA/PIXSELL

Naš 24-godišnji napadač proglašen je igračem utakmice, a od portala televizije Sport 1 dobio je ocjenu 1 za svoj nastup, što je na obrnutoj njemačkoj ljestvici i najviše što je mogao dobiti.

'Ima li boljeg trenutka da prvi put zabiješ dva gola u istoj utakmici u dresu Eintrachta? Ušao je u povijesne knjige i oduševio svojom strašću na terenu,' stoji uz Rebićevu ocjenu, a drugi njemački mediji hvale njegovu brzinu i okomite prodore kroz obranu Bavaraca koji su zaista izgledali impresivno.

Jedino što ga muči je njemački jezik kojeg nekako nije uspio naučiti iako već treću sezonu igra u Bundesligi pa je njegov intervju nakon utakmice bio prilično urnebesan.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Večer je to koju će Ante definitivno pamtiti cijeli život i konačna potvrda da je bivši napadač RNK Splita definitivno izašao iz krize u koju je upao nakon što je potpisao za Fiorentinu 2013. godine. Pod Nikom Kovačom u zadnje dvije sezone uspio je oživjeti svoju karijeru i ponovo si podići cijenu na nogometnom tržištu, a najveći dobitnik u cijeloj priči je hrvatska nogometna reprezentacija koja je dobila strašnog napadača uoči početka SP-a u Rusiji pa Zlatko Dalić sigurno u ovim trenucima zadovoljno trlja ruke...