Hrvatska - Japan 30:29

Hrvatska osvojila prve bodove u Parizu, evo kad igra sljedeće utakmice

  • A.H.
  • Zadnja izmjena 27.07.2024 15:38
  • Objavljeno 27.07.2024 u 15:34
Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija odigrala je prvu utakmicu na Olimpijskim igrama u Parizu i slavila u dramatičnom okršaju protiv Japana. U zadnjim sekundama Ivan Martinović je zabio za pobjedu Hrvatske (30:29).

Hrvatska će preostale četiri utakmice grupne faze odigrati sljedećeg tjedna. Prvo će u ponedjeljak 29. srpnja od 11 sati igrati protiv Slovenije, dva dana kasnije protiv Njemačke također od 11 sati. U petak od 14 sati Hrvatska igra protiv Švedske, a u nedjelju je suparnik izabranicima Dagura Siggurdsona Španjolska od 21 sat.

Duvnjak i društvo su preokretom protiv velikog autsajdera stigli do prvih bodova u Parizu. Prve četiri reprezentacije izborit će prolazak dalje i krenut će u nokaut-fazu od četvrtfinala koja su na rasporedu 7. kolovoza. Finale se igra 11. kolovoza.

Jako je bitno osvojiti jedno od prva dva mjesta u ovoj skupini jer bi to vjerojatno značilo da Hrvatska u četvrtfinalu neće na Dansku i Francusku, najbolje reprezentacije svijeta i favorite u drugoj skupini.

  • +39
Hrvatska - Japan, rukomet, Olimpijske igre, Pariz, 27.7.2024. Izvor: Profimedia / Autor: Aris MESSINIS / AFP / Profimedia
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal