modrić iskren

Hrvatski kapetan otkrio zabrinjavajuće glavne razloge poraza od Perua!

24.03.2018 u 09:31

Bionic
Reading

Luka Modrić smatra da hrvatski nogometaši nisu imali svoj dan ovog petka u Miamiju te da se moraju više boriti i trčati kako bi bili konkurentni na SP-u u Rusiji...

Hrvatska je protiv Perua izgubila 2:0, u dvoboju u kojem je protivnik bio bolja momčad na terenu, a naši nogometaši nisu igrali na uobičajenom nivou.

Autor: Youtube

Peruanske novinare nakon susreta zanimalo je mišljenje Luke Modrića o samom susretu u kojem je njihova reprezentacija ostavila puno bolji dojam od naše.

'Nismo odigrali dobru utakmicu i zato smo izgubili protiv odične ekipe Perua. Ovo je upozorenje za nas. Ako ne trčimo i ne borimo se teško možemo pobijediti protiv ikoga, a kamoli protiv ovakve momčadi koja ima kvalitetu,' izjavio je hrvatski kapetan nakon utakmice pa pohvalio protivnika:

'Sviđa mi se kako igraju kao ekipa i ono što je nama falilo u ovoj utakmici, to su oni imali.'

  • +13
Luka Modrić - zvijezda Real Madrida i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Ostalo je još mnogo vremena do početka SP-a i bolje da se ovo dogodilo sada, nego u Rusiji. Nećemo zbog ovog poludjeti, nismo jednim porazom upropastili sve dobro što smo napravili u posljednje tri utakmice pod novim izbornikom. Ali moramo se boriti i trčati, držati zajedno, jer bez toga nema pobjeda,' naglasio je Modrić pa zaključio:

'Ako ne uđeš na pravi način u utakmicu, onda je teško pronaći igru. Mi smo pokušali nešto napraviti, ali nije bio naš dan. To je bio poraz koji treba prihvatiti i pobrinuti se da nam se isto ne dogodi u budućnosti.'

Hrvatska će u utorak u Dallasu igrati svoju sljedeću prijateljsku utakmicu protiv Meksika.