VELIKI POSAO 'MODRIH'

Hrvatski reprezentativac prošao liječnički i nakon osam godina vraća se u Dinamo

27.06.2024 u 21:36

Bionic
Reading

U ljeto 2016. godine napustio je Dinamo i preselio u Juventus, u transferu 'teškom' 29.4 milijuna eura. sada se, nakon osam godina, vraća u Maksimir

Marko Pjaca jedan je od igrača kojeg mnogi tretiraju - nesretnikom. Jer tijekom karijere pratili su ga brojni pehovi, a za nogometaša to znače - ozljede.

No, uspio je Pjaca odraditi cijelu sezonu u 'komadu', te u dresu Rijeke ponovno izboriti poziv u reprezentaciju. A ako je dobar Daliću, onda je valjda dobar i za Dinamo.

Tom su se logikom vodili u Maksimiru, jer isti igrač bio je nuđen Modrima i pretprošle godine, ali i prošle. No, tek nakon sezone na Rujevici shvatili su u Dinamu da je Pjaca u punoj formi.

Ovog četvrtka je, kako pišu Sportske novosti, obavio liječnički pregled, bez ikakvih problema zadovoljio sve kriterije i sada je samo pitanje trenutka kada će Pjaca staviti potpis na ugovor.

'Greška' Damira Miškovića bila je stavka iz ugovora odnosno 'mizernih' milijun i pol eura odštete.

Odnosno, taj odštetni novac, kako smo doznali, Rijeka i Pjaca ravnopravno dijele, pa će Plavi uplatiti Riječanima za 'papire' 750.000 eura, a za preostalih, Pjacinih 750.000 eura, Dinamo će sa svojim novim igračem dogovoriti isplatu kroz plaću.

sve osim nogometa

Učitavanje...